2020-02-13 18:40:40• hírek • Bede Emőke

Ismét öngyilkossággal fenyegetőzött a szatmári férfi

A Golescu hídról próbált a Szamosba ugrani csütörtök este egy férfi Szatmárnémetiben, az arra járók azonban időben tárcsázták a hatóságokat. Ismét.

Az eset csütörtök este, 18 óra körül történt. A 112-es segélyhívóra befutó bejelentés nyomán a helyszínre érkezett egy rendőrségi és egy csendőrségi egység, illetve a mentősök is. A férfit - ahogyan már annyiszor - a hatóság emberei visszahúzták, majd mentőbe ültették.


Sajtóértesülések szerint ez alkalommal is arról az O. Mirceáról van szó, akit az utóbbi hónapokban már többször kellett lebeszélni az ugrásról. Legutóbb február 3-án próbálkozott hasonlóval a férfi, aki akkor a déli órákban mászott ki a hídon átfutó gázvezetékre, ám két arra járó a segítségére sietett. Információink szerint a 60 év körüli férfi nem először próbálkozott öngyilkossággal. O. Mircea ugyanis azt követően, hogy hosszú évekig a belügyminisztérium kötelékében dolgozott, elvesztette munkáját, majd lakását és családját is, azóta pedig hajléktalanként él. Úgy tudni, a szerencsétlen férfi célja, hogy megítéljék neki a szellemi fogyatékossággal élők számára járó nyugdíjat, ám úgy látszik, kísérletei egyelőre nem hoztak eredményt.




Szemtanúja voltál egy eseménynek, mely másokat is érdekelhet? Készíts egy-két képet és küldd el nekünk azokat üzenetben a Facebook-oldalunkon, vagy e-mailben a szatmar@szatmar.ro címre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: